- AQTİ-də dönərin emalı aparılan obyektlərin əməkdaşları üçün növbəti təlim keçirilib
- AQTİ-də dönərin emalı aparılan obyektlərin əməkdaşları üçün növbəti təlim keçirilib
- AQTİ-nin Mərkəzi Baytarlıq Laboratoriyası beynəlxalq akkreditasiyadan keçirilən parametr sayını 50-ə çatdırıb
- AQTİ-nin Mərkəzi Baytarlıq Laboratoriyası beynəlxalq akkreditasiyadan keçirilən parametr sayını 50-ə çatdırıb
- AQTİ-də “Qida sahəsində gigiyena tələbləri” mövzusunda təlim keçirilib
- AQTİ-də “Qida sahəsində gigiyena tələbləri” mövzusunda təlim keçirilib
- Parisdə keçirilən beynəlxalq tədbirdə Azərbaycan xüsusi sertifikata layiq görülüb
- Parisdə keçirilən beynəlxalq tədbirdə Azərbaycan xüsusi sertifikata layiq görülüb
- AQTİ-də peşə təhsili müəssisələrində təhsil alan tələbələrə sertifikatlar təqdim edilib
- AQTİ sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşları üçün təlimləri davam etdirir
- AQTİ sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşları üçün təlimləri davam etdirir
- Azərbaycan Avropa regionunda heyvan rifahı platforması üzrə ali komitəyə üzv seçilib
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu (AQTİ) ölkəmizdə qida təhlükəsizliyi sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarlıq subyektlərinin işinin mövcud qanunvericiliyin və beynəlxalq standartların tələblərinə uyğun təşkili məqsədilə keçirilən təlimləri davam etdirir.
Bu çərçivədə AQTİ-də 23.05.2024-cü il tarixində dönərin emalı aparılan obyektlərin əməkdaşları üçün ödənişsiz təlim keçiriləcək. Saat 15:00-da başlayacaq təlim barədə daha ətraflı məlumat almaq və təlimdə iştirak etmək istəyən sahibkarlıq subyektləri 070 223 12 32 nömrəli telefona zəng edə bilərlər.
Qeyd edək ki, təlim zamanı iştirakçılara dönərin emalı aparılan obyektlərin qeydiyyatdan keçirilməsi və bu sahə ilə bağlı qanunvericiliyin digər tələbləri haqqında ətraflı məlumat veriləcək. Onlar çiy dönərin emalı üçün istifadə olunan ətə və hazır çiy dönər yarımfabrikatları ilə işləyən ictimai-iaşə obyektlərinə dair tələblər, işçilərin tibbi müayinədən keçirilməsi, həmçinin müvafiq müəssisələrdə qida ilə təmasda olan səthlər, alətlər, avadanlıqlar və ləvazimatlar haqqında məlumatlandırılacaqlar.
Təlim zamanı mövzu ətrafında müzakirələr aparılacaq, suallar cavablandırılacaq.