Sahibkarlarla əməkdaşlıq Nümunə analiz cavablarının statusunun öyrənilməsi – Tezliklə xidmətinizdə olacaqdır
- AQTİ-də dönərin emalı aparılan obyektlərin əməkdaşları üçün növbəti təlim keçirilib
- AQTİ-də “Qida sahəsində gigiyena tələbləri” mövzusunda təlim keçirilib
- AQTİ-də dönərin emalı aparılan obyektlərin əməkdaşları üçün növbəti təlim keçiriləcək
- AQTİ-də dönərin emalı aparılan obyektlərin əməkdaşları üçün təlim keçirilib
- AQTİ regionlarda fəaliyyət göstərən sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşları üçün təlim təşkil edib
- AQTİ-də dönərin emalı aparılan obyektlərin əməkdaşları üçün təlim keçiriləcək
- “Peşəkarlarla görüş”də qida sahəsində gigiyena tələbləri barədə məlumat verilib
- AQTİ-nin mütəxəssisləri Şabran rayonunda təlim, məsləhət və qiymətləndirmə xidmətləri həyata keçirib
- “Qida məhsullarının izlənilməsi” mövzusunda maarifləndirici təlim keçirilib
- AQTİ ictimai iaşə obyektlərinin reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqinə başlayıb
- AQTİ mütəxəssisləri tərəfindən Lənkəranda HACCP mövzusunda təlim keçirilib
- Qubada sahibkar və fermerlər üçün təlim keçirilib
Laboratoriyalar