Az
1003
Karyera
Vakansiyalar
Könüllü ol
Virtual Laboratoriya
Qida və qida əlavələri bölməsi
Baytarlıq preparatları bölməsi
Bioloji müayinələr bölməsi
Kimyəvi müayinələr bölməsi
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutu
İnstitut
Haqqımızda
Nizamnamə
Rəhbərlik
Struktur
Akkreditasiya
Laboratoriya
Qida təhlükəsizliyi
Heyvan sağlamlığı
Bitki sağlamlığı
Kompleks tədqiqatlar
Mobil laboratoriyalar
Nümunələrlə iş şöbəsi
Xidmətlər
Təlimlər
Təlim kataloqu
Konsaltinq
Halal sertifikatlaşdırma
Halal sertifikatlaşdırma qiymət təlimatı
Sertifikatlaşma proses axışı
Etiraz və şikayət proseduru
Halal sertifikatlaşdırmanın dayandırılması, ləğv edilməsi və sertifikasiya sahəsinin məhdudlaşdırılması proseduru
İslami iş etikası siyasəti
Halal keyfiyyət siyasəti
Sertifikatlı müəssislərə dair məlumat
Halal uyğunluq sertifikatı və nişanından istifadə təlimatı
Halal sertifikatlaşdırma proseduru
Layihələndirmə
Xarici qiymətləndirmə
ISO 22000
Səriştəlilik sınaqları
Proqram
Müraciət forması
Nəticələrin qeydiyyat forması
Hesabatlar
Faydalı
Qanunvericilik
Konstitusiya
Qanunlar
AR Prezidentinin fərman və sərəncamları
Nazirlər Kabinetinin qərar və sərəncamları
Dövlət qeydiyyatına alınmış normativ hüquqi aktlar
Dövlət Proqramı
Tələblər
Baytarlıq
Fitosanitar
Qida təhlükəsizliyi
HIQS
Beynəlxalq əməkdaşlıq
Beynəlxalq tədbirlər
Memorandumlar
Təlimatlar
Hesabatlar
Qərar qaydası
Laboratoriya tarifləri
Qida təhlükəsizliyi sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Baytarlıq sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Fitosanitar sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Kodeks
Kodeks Alimentarius nədir
Milli Kodeks Komissiyası
Xəbərlər
Maarifləndirmə
Xəbərlər
Allergenlər
Miflər
Elmi məqalələr
Bizimlə Əlaqə
Bizə yazın
Qəbul günləri
Şikayətlərin qəbul edilmə qaydası
İnstitut
Haqqımızda
Nizamnamə
Rəhbərlik
Struktur
Akkreditasiya
Laboratoriya
Qida təhlükəsizliyi
Heyvan sağlamlığı
Bitki sağlamlığı
Kompleks tədqiqatlar
Mobil laboratoriyalar
Nümunələrlə iş şöbəsi
Xidmətlər
Təlimlər
Təlim kataloqu
Konsaltinq
Halal sertifikatlaşdırma
Halal sertifikatlaşdırma qiymət təlimatı
Sertifikatlaşma proses axışı
Etiraz və şikayət proseduru
Halal sertifikatlaşdırmanın dayandırılması, ləğv edilməsi və sertifikasiya sahəsinin məhdudlaşdırılması proseduru
İslami iş etikası siyasəti
Halal keyfiyyət siyasəti
Sertifikatlı müəssislərə dair məlumat
Halal uyğunluq sertifikatı və nişanından istifadə təlimatı
Halal sertifikatlaşdırma proseduru
Layihələndirmə
Xarici qiymətləndirmə
ISO 22000
Səriştəlilik sınaqları
Proqram
Müraciət forması
Nəticələrin qeydiyyat forması
Hesabatlar
Faydalı
Qanunvericilik
Konstitusiya
Qanunlar
AR Prezidentinin fərman və sərəncamları
Nazirlər Kabinetinin qərar və sərəncamları
Dövlət qeydiyyatına alınmış normativ hüquqi aktlar
Dövlət Proqramı
Tələblər
Baytarlıq
Fitosanitar
Qida təhlükəsizliyi
HIQS
Beynəlxalq əməkdaşlıq
Beynəlxalq tədbirlər
Memorandumlar
Təlimatlar
Hesabatlar
Qərar qaydası
Laboratoriya tarifləri
Qida təhlükəsizliyi sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Baytarlıq sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Fitosanitar sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Kodeks
Kodeks Alimentarius nədir
Milli Kodeks Komissiyası
Xəbərlər
Maarifləndirmə
Xəbərlər
Allergenlər
Miflər
Elmi məqalələr
Bizimlə Əlaqə
Bizə yazın
Qəbul günləri
Şikayətlərin qəbul edilmə qaydası
Vakansiyalar
Hesabatlar
Salmonella spp. təyini MİK001 23.pdf
Yüklə
Arsen(As), Cadmium(Cd), Qurğuşun(Pb),Civə(Hg) təyini.pdf
Yüklə
Yağlılıq, Quru maddə, Zülal təyini KİM001 23.pdf
Yüklə
Aflatoksin B1, ümumi aflatoksin təyini MİT001 23.pdf
Yüklə
Diastaza ədədi, nəmlik, HMF təyini KİM001 24.pdf
Yüklə
Yağlılıq, nəmlik, quru maddə təyini – KİM002 24.pdf
Yüklə
Ümumi codluq, xloridlər, konduktivlik, pH təyini.pdf
Yüklə
Turşuluq ədədi və peroksid ədədinin təyini – KİM004 24.pdf
Yüklə
~